Svi naši objekti se nalaze u mirnom delu Zemuna i zidani su uglavnom u kompleksu od 2 do 4 stambena objekta u sklopu jednog dvorišta, koje je obezbeđeno elektronskom kapijom za automobile i sa odvojenim pešačkim ulazom koji se u večernjim satima zaključava radi Vaše sigurnosti. Svaki naš stan ima obezbeđeno parking mesto.U slučaju kada se radi o podzemnim garažama, tada se garaže kupuju posebno i ne ulaze u cenu stana.

15, 17, 18, 45, 73, 78, 84, 612, 704, 705, 707

Objekti imaju sjajnu “komunikaciju” sa svim delovima grada jer se u blizini nalaze autobuska stajališta koja Zemun spajaju sa centrom grada, kao i sa Novim Beogradom.

                               

U blizini je Dom zdravlja Zemun u Šilerovoj ulici, pijaca, apoteke, banke, kao i dosta osnovnih škola, neke od njih su “Petar Kočić”, “Rade Končar”, “Gavrilo Princip”, “Gornja Varoš”, “Sonja Marinković”, “Branko Pešić”, a u neposrednoj blizini se nalaze i obdaništa za decu kako državna tako i privatna , kao srednje i više skole.

Objekti su veoma kvalitetno građeni. Počev od temeljne ploče pa do završnih radova.PVC stolarija nemačke proizvodnje sa “Sigenija” okovima ima stakla “četiri godišnja doba” punjena argonom. PVC roletne, kao i komarnike na prozorima.
Fasadna izolacija je 15cm debljine sa završnim “Mureksin” materijalima koji će Vaš dom činiti toplim zimi, a odbijaće toplotu leti.
Hrastov parket, ugrađen klima uređaj, “Global” (italijanski) radijatori i veliki izbor kupatilskih i kuhinjskih pločica kao i kupatilskih sanitarija, su još jedan dokaz kvaliteta izrade stanova.
Uz svaki stan se dobija posebna ostava sa blindiranim vratima. Veličina ostave varira od 4m2 pa sve do 10m2.

 

           

Sva naša dvorišta su ozelenjena i prilagođena da budu pristupačna kako za mlade bračne parove, decu, tako i za one malo starije.

Pogledajte aktuelnu ponudu stanova koji su izgrađeni prema pomenutim principima